Mire vár? Nyűgözze le környezetét!

A legnagyobb dolgok mindig az apró részleteken múlnak. Ilyen apróság a Hyundai i10 is. Friss, kifejező formavilágának és az élvonalbeli technológiák gazdag kínálatának köszönhetően igazi intelligens városi útitárs, amely stílusával és rugalmasságával minden helyzetben az Ön kezébe helyezi a döntést.

Tökéletes választás kis helyekhez és nagy pillanatokhoz.

A városi utcák időnként zsúfolttá válhatnak. Ötletes városi autónk üdítő manőverezhetőségének köszönhetően azonban még azt is élvezni fogja, ha keskeny kereszteződéseken kell áthajtania, vagy szűk parkolóhelyekre kell beállnia. A mindössze 3,67 méter hosszú és 1,68 méter széles Hyundai i10 kompakt karosszériája olyan, rugalmasan variálható, tágas belső teret rejt, amelyben megszorítások nélkül élheti az életét.

Dinamikus és stílusos

Lendületes vonalai és erőtől duzzadó részletei még sportosabb megjelenést kölcsönöznek a megújult i10-nek, amely új keréktárcsákkal és kecses, új LED-es fénykarakterrel nyűgöz le.

Élvonalbeli kapcsolódás.

Fennakadások nélküli kapcsolódást biztosít a vadonatúj digitális műszeregység, a 8" érintőképernyő, a vezeték nélküli Apple CarPlay™ és Android Auto™ okostelefon-tükrözés, valamint a Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

Még biztonságosabb, még megnyugtatóbb.

A kategória egyik legteljesebb aktív biztonsági csomagja az élvonalbeli fejlett vezetőtámogató rendszert: a Hyundai Smart Sense technológiát is tartalmazza.

Merész dizájn, újraalkotva.

Lendületes vonalai és erőtől duzzadó részletei olyan dinamikus megjelenést kölcsönöznek a Hyundai i10-nek, amelyen azonnal megakad az ember tekintete. Elöl a széles, fekete hűtőmaszkba integrált új LED-es nappali fények, valamint a plasztikusan megformált, újrarajzolt fényszórók keltenek igen sportos első benyomást. A stílusos utastérben új hangulatvilágítással, vadonatúj digitális műszeregységgel, valamint a legújabb multimédiás technológiával találkozhatunk, letisztult, modern tálalásban.

Fedezze fel a dizájnt.

Zökkenőmentes kapcsolódás.

A 8" érintőképernyő, valamint az Apple CarPlay és Android Auto szolgáltatások révén soha nem volt egyszerűbb kapcsolatban maradni a külvilággal.

Teljes körű aktív biztonsági technológiák.

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai Smart Sense rendszer révén az i10 kategóriája egyik legteljesebb körű aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben pihentetőbbé is teszi az utazást.

i10 N Line – Még sportosabb élmény.

Az i10 N Line exkluzív formai részletekkel és opciós 100 lóerős motorral gondoskodik a még sportosabb vezetési élményről.

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, az i10 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

Ismerje meg még részletesebben a Hyundai i10-est.

Dinamikus és stílusos

A merész személyiségű városi autó kifejező formavilága dinamikus megújuláson esett át, új értelmet adva a régi mondásnak: a jó dolgok apró csomagokban érkeznek.

Külső
Újraterveztük, hogy még lenyűgözőbb legyen.

Alacsony tetővonala és hosszú tengelytávja sportosabb kiállást és összességében határozottabb karaktert kölcsönöz az új i10-esnek. Dinamikus, kecses formavilága lágy felületekkel és határozott élekkel teremt izgalmas kontrasztot. A sportruházatba bújtatott emberi test izomkötegei által ihletett, lágy, mégis erőt sugárzó karosszéria kialakítása a lehető legtágasabb belső teret kínálja.

360

360°

Merészebb mintázatú hűtőrács.

A széles kaszkád hűtőmaszk megújult, merészebb méhsejt-mintázata látványosan hívja fel a figyelmet az új i10 sportosabb kiállására.

16’’ könnyűfém keréktárcsák.

Tegye teljessé a sportos megjelenést az új rajzolatú, 15 vagy 16 colos könnyűfém keréktárcsákkal, amelyek energikus, dinamikus képet sugároznak. A modell 14 colos acél keréktárcsával is megvásárolható.

LED-es nappali világítás.

Az elülső LED-es nappali világítás az új méhsejt-rácsozatú, sportos, széles első hűtőmaszkban kapott helyet.

Motorosan behajtható visszapillantó tükrök.

Fokozott biztonságot és még tetszetősebb megjelenést eredményeznek a motorosan behajtható külső visszapillantó tükrök házába beépített LED-es irányjelzők - újabb szériatartozék, amivel rendszerint csak magasabb felszereltségi szinten találkozunk.

Egyedülálló oszlopkialakítás.

Az i10 oldalfalán az ablak körvonala kecses lendülettel húzódik hátra, egészen a karakteres, X alakú C-oszlopig. Ez az egyedi stíluselem egyértelműen azonosítja az autót, és az oszlopon elhelyezett i10 logóra vonzza a szemlélő tekintetét.

Sötétített hátsó ablakok.

A sötétített hátsó ablakok nem csupán stílusosak, de diszkrétebbé is teszik az utazást, erős napsütésben pedig megakadályozzák a belső tér felmelegedését.

Dinamikus küszöbvonal.

Az oldalfalat meghatározó letisztult, izmos felületet úgy alakították ki, hogy a lehető legtágasabb belső teret nyerjék. Az autó elegáns küszöbvonala dinamikus betéttel teszi még dinamikusabbá a modell látványos megjelenését.

Hátsó lökhárító.

A hátsó lökhárító grafitszínű fenékvédő lemezt kapott; a ködfény a bal alsó, a tolatólámpa a jobb hátsó sarokban kapott helyet.

Hátsó lámpatestek.

Az átrajzolt LED-es karakterfények karakteres, dinamikus megjelenést kölcsönöznek az i10-esnek, és egyben a láthatóságot is javítják. A kombinált hátsó lámpatestek újdonságként dinamikus H formát rajzolnak ki a csomagtér vízszintes karaktervonalára.

Alakítsa ízlése szerint.

Az egyedi megjelenés záloga a hétféle karosszériaszín, amelyek mellé opcióként kéttónusú fekete tetőlemez kérhető. A színválasztékot két új árnyalat a Lumen Gray és a Meta Blue erősíti.

A választás ereje.

Beltér
Precíz tágasság.

A stílusos utastérben precíz mintázatokkal és friss felületekkel találkozhatunk, letisztult, modern tálalásban. A műszerfalon és az ajtópaneleken elhelyezett, látványos háromdimenziós méhsejt-mintázat sportos hangulatot teremt. A kör alakú légbeömlő nyílások optikailag meghosszabbítják a műszerfalat egészen az ajtókárpitozásig, ami szélesebb, tágasabb tér benyomását kelti. Válasszon a négyféle színkombináció közül, és igazítsa saját ízléséhez a belső teret.

Fűthető kormánykerék.

Hűvös napokon is melegen tartja a kezét. A fűthető kormánykeréken ergonomikusan helyezkednek el a kezelőszervek, így menet közben biztonságosan tarthat kapcsolatot a külvilággal.

A Hyundai i10 fűthető első ülései.

Télen is finom meleg. Hideg napokon különösen kényelmesek az opciós fűthető ülések. Nagyon gyorsan felmelegednek, így fokozva a komfortérzetet.

8 colos kijelzős audiorendszer.

A vezetés kényelmét fokozza a 8 colos érintőképernyő vezeték nélküli Apple CarPlay™ és Android Auto™ okostelefon-tükrözése.

Teljesen digitális műszeregység.

A kecses és futurisztikus 4,2" LCD műszeregység teljesen digitális megjelenítésének köszönhetően könnyen leolvasható formában kínál hozzáférést változatos járműrendszerekhez, illetve nyújt tájékoztatást a vezetőnek.

Sportos műszerfal-kialakítás.

A műszerfalon és az ajtópaneleken elhelyezett háromdimenziós méhsejt-mintázat sportos hangulatot teremt. A kör alakú légbeömlő nyílások optikailag meghosszabbítják a műszerfalat egészen az ajtókárpitozásig, ami szélesebb, tágasabb tér benyomását kelti.

Stílusos, kerek légbeömlő nyílások.

Az ajtópanelből kiinduló díszítőelem még tágasabb térérzetet eredményez, a műszerfal-panelbe süllyesztett kerek elülső légbeömlők pedig letisztult, modern hatást keltenek.

Első üléssori hangulatvilágítás.

Tegye különleges élménnyé az éjszakai autózást: az új első üléssori, kék színű LED-es hangulatvilágítás különösen nyugtató hatású légkört teremt.

Még stílusosabb megjelenés a lila csomag jóvoltából.

A lila csomag függőleges lila csíkokkal megrajzolt, lila öltésekkel díszített skótkockás szövetüléseket, valamint világoslila öltésekkel varrott kormánykereket tartalmaz.

Fűszerezze meg egy csipetnyi lilával.

Tegye még stílusosabbá autója megjelenését a lila optikai csomaggal, amely világoslila légbeömlő kereteket, valamint lilás színben játszó műszerfali és padlókonzoli felületeket tartalmaz.

Ismerje meg még részletesebben a Hyundai i10-est.

Biztonság, kapcsolódás, teljesítmény

A kategória egyik legteljesebb körű biztonsági és kapcsolódási csomagját kínáló Hyundai i10 újragondolja, hogy mire képes egy városi kisautó.

Kapcsolódás
Bluelink® kapcsolódás.

Vezérelje az i10 modellt okostelefonjáról – vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink online szolgáltatások zökkenőmentes kapcsolódást kínálnak: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A 8 colos navigációs rendszer mellé három éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira, beleértve a térkép és az infotainment szoftver évente kétszeri, ingyenes vezeték nélküli frissítését. Tájékozódjon valós időben a forgalomról, az időjárásról és a hasznos úti célokról (POI) - sőt, ha a helyi törvények megengedik, akár a traffipaxokról is.

Valós idejű üzemanyagár-információ.

Találja meg a legközelebbi üzemanyagtöltő állomást, a legkedvezőbb üzemanyagárakat. A folyamatosan frissülő üzemanyag-információ ellátja Önt az aktuális árakra és töltőállomásokra vonatkozó tájékoztatással: érintse meg a képernyőt, és állítsa be a kiválasztott helyszínt úti célként.

Parkolás az utcán és parkolóházban.

Találjon gyorsan parkolóhelyet, parkoljon hatékonyabban és egyszerűbben. A funkció segít megtalálni és összehasonlítani a parkolási lehetőségeket a parkolóházakban, a felszíni parkolókban, valamint az utcán.

Időjárás előrejelzés.

Szeretné tudni, milyen időjárásra számíthat? A valós idejű időjárás szolgáltatás révén bármikor áttekintheti a tartózkodási helyére, úti céljára vagy kedvenc városaira vonatkozó, legfrissebb meteorológiai jelentéseket.

Traffipax figyelmeztetés

A teljes körű szolgáltatás a mobil és telepített sebességmérőkre egyaránt figyelmeztet*. Így Ön biztonságosan, magabiztosan és kipihenten közlekedhet.

Forgalmi információk.

Érjen célhoz gyorsabban. A Hyundai valós idejű forgalominformációs szolgáltatása a pillanatnyi állapotokat figyelembe véve megmutatja az ideális útvonalakat, valamint az érkezés várható időpontját.

Érdekes helyekre vonatkozó, valós idejű tájékoztatás.

Minden eddiginél egyszerűbben kereshet rá úti célokra, érdekes helyekre, vagy a kettő kombinációjára. A szabadszavas keresésnek köszönhetően mindig megtalálja, amit keres.

Vezeték nélküli szoftverfrissítés.

Egyszerűen napra kész maradhat. A jövőben automatikusan, vezeték nélküli adatkapcsolaton keresztül frissülnek autója térképei és infotainment szoftverei. Korábban ezeket személyesen kellett letölteni és telepíteni, vagy felkeresni egy márkakereskedést, ahol elvégezték a feladatot.

Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódás és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

Menetteljesítmények
Városban és országúton is takarékos hajtásláncok.

Igényeitől és stílusától függően kétféle benzinmotor közül választhat. Az 1,0 literes, háromhengeres erőforrás 67 lóerőt ad le, míg az 1,2 literes, négyhengeres motor 84 lóerős. Mindkét motorhoz kétféle sebességváltó társítható. Az autó ECO csomaggal is megrendelhető: ez módosított áttételezésű hajtáslánccal, négyszemélyes utastérrel, valamint 14 colos kerekekkel járul hozzá a kedvezőbb üzemanyag-fogyasztáshoz.

1.0 liter
1.2 liter

1.0 literes MPI benzinmotor.

A háromhengeres, hengerenkénti befecskendezéses benzinmotor alapfelszerelésként kínálja a start-stop rendszert (Idle Stop and Go, ISG). A technológia automatikusan leállítja a motort, amint megáll a jármű, ami kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást és szerényebb CO₂-kibocsátást eredményez. Válassza az ötfokozatú automatizált manuális sebességváltót, vagy az ötfokozatú kézi sebességváltót.

1.2 literes MPI benzinmotor.

A négyhengeres, hengerenkénti befecskendezéses benzinmotor alapfelszerelésként kínálja a start-stop rendszert (Idle Stop and Go, ISG). A technológia automatikusan leállítja a motort, amint megáll a jármű, ami kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást és szerényebb CO₂-kibocsátást eredményez. A motorhoz ötfokozatú robotizált kézi sebességváltó vagy ötfokozatú manuális sebességváltó társítható.

Automatizált manuális sebességváltó

Az ötfokozatú automatizált manuális sebességváltó (AMT) önműködően vált fokozatot: az automata sebességváltóktól megszokott egyszerű, pihentető vezetési élményt kínálja, de takarékosabban. Takarékossága a tradicionális automata váltókhoz viszonyított kisebb tömegből, illetve csökkentett súrlódásból adódik.

Kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás.

Az elektronikusan optimalizált váltási pontok és a kiemelkedő mechanikus hatásfok csekélyebb üzemanyag-fogyasztást eredményez. Nincsenek téves váltások, így nem vész el a teljesítmény.

Praktikusabb és kényelmesebb.

Szépen, könnyedén. A vezérlés automatikusan kuplungol és sebességet vált. Soha többé nem kell a kuplunggal és a váltókarral vesződnie a forgalomban.

Tetszés szerint vezethető.

Szeretne mégis maga váltani? Ez sem probléma: kézi üzemben saját elképzelései szerint kapcsolhatja a fokozatokat - ám kuplungolnia itt sem kell.

Ötfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó.

A finoman kapcsolható, ötfokozatú kézi sebességváltót gyors, pontos váltásokra tervezték.

Több energia, kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás az ERS-sel.

Az i10 energia-visszanyerő rendszere (ERS) kinyeri a haladás mozgási energiáját, és az autó hajtására fordítja azt. Amint leveszi a lábát a gázpedálról, és a sebességváltót fokozatban hagyva kigurul, a rendszer a mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, és azt az akkumulátorban tárolja. Gyorsításkor az ERS az így visszanyert elektromos energiát felhasználva táplálja a jármű elektromos berendezéseit. Ezzel tehermentesíti a belső égésű motort, és így csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

Kényelem és praktikum
Éljen rugalmasan, éljen nagyszerűen.

Amilyen apró, olyan tágas és sokoldalú: a Hyundai városi autója a modern életstílus minden kihívásával könnyedén megbirkózik. Legyen szó nagybevásárlásról vagy a hétvégi kiruccanás csomagjairól, az i10 csomagtartója és rugalmasan alakítható belső tere lehetővé teszi, hogy Ön nagyvonalúan élje az életét. Ráadásul az autó tele van praktikus megoldásokkal, rugalmasan alakítható, tágas csomagtere pedig a legnagyobbak közé tartozik a szegmensben.

Rugalmasan alakítható, tágas csomagtartó.

A jól variálható, 252 literes csomagtartó a legnagyobbak közé tartozik a szegmensben. Az osztott hátsó ülés egy kézzel lehajtható: ilyenkor 1050 liter áll rendelkezésre.

Négy- vagy ötüléses.

A Hyundai i10 méretéhez képest meglepően tágas, ráadásul négy- vagy ötüléses kivitelben is választható.

Vezeték nélküli töltés

A vezeték nélküli töltőtálca praktikus helyen: a középkonzolon található. Segítségével könnyedén, vezetékek nélkül feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját.

USB-C aljzatok elöl és hátul.

Az i10 mindkét üléssorán USB-C aljzatokat talál, amelyek gyors töltés és széles körű kompatibilitást kínálnak. Elöl egy adatátvitelre szolgáló USB-A csatlakozó is található.

Tolatókamera
8” érintőképernyő
Automatikus vezérlésű klímaberendezés.
Kiemelkedő tárolási lehetőségek
eCall

Tolatókamera

Gyerekjáték a tolatás. A tolatókamera megjeleníti az i10 mögötti területet, így Ön könnyedén manőverezhet.

8” érintőképernyő

Elöl, középen – a nagyméretű, 8" érintőképernyőn tökéletesen szemmel tarthatja és könnyedén kezelheti a fedélzeti funkciókat, az infotainmenttől a navigációs rendszeren át a valós idejű forgalom-információkig. És mivel alapfelszerelés a vezeték nélküli Apple CarPlay™ és Android Auto™ szolgáltatás, kábelek nélkül tükrözheti okostelefonja alkalmazásait és zenei tartalmát a fedélzeti kijelzőre.

Automatikus vezérlésű klímaberendezés.

Pont, ahogy Ön szeretné. Az automatikus vezérlésű klímaberendezéssel elég beállítani a kívánt hőmérsékletet - a többiről az autó gondoskodik.

Kiemelkedő tárolási lehetőségek

A vadonatúj i10 számtalan praktikus tárolóhellyel alkalmazkodik a mozgalmas élet igényeihez, a kesztyűtartó feletti, nyitott tárolórekesztől az ajtókban kialakított zsebekig. A csomagtartó alaphelyzetben 252, lehajtott hátsó ülésekkel 1050 literes. A padló két szintre helyezhető be, a hátsó ülések egy kézzel lehajthatók.

eCall: fokozott biztonság.

A vadonatúj i10 automatikusan segítséget hív, ha balesetet szenvedett, és kinyíltak a légzsákok. Emellett az SOS gombot megnyomva Ön is kérhet vészhelyzeti segítségnyújtást, a nap 24 órájában, az év bármely napján. A második generációs eCall rendszer már a 4G mobilhálózaton üzemel.

Biztonság
Hyundai Smart Sense.

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai Smart Sense rendszer révén az i10 kategóriája egyik legteljesebb körű aktív biztonsági csomagját kínálja - ráadásul alapfelszerelésként -, amely biztonságosabbá és egyben pihentetőbbé is teszi az utazást. A multifunkciós kamera hat funkciót szolgál ki. A ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA), a távolsági fényszóró asszisztens (HBA), a sávelhagyást gátló rendszer (LKA), a vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAW) és az intelligens sebességkorlátozás figyelmeztetés (ISLW) rendszer mellett mostantól a sávkövető rendszer (LFA) is része a csomagnak.

 • Sávkövető rendszer (LFA)

  Az aktív rendszer a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

 • Sávelhagyást gátló rendszer (LKA).

  A sávelhagyást gátló rendszer (LKA) az elülső kamera segítségével felügyeli az útfelfestéseket. Amennyiben a jármű a vezető akarata ellenére elhagyja a sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja a vezetőt, majd a kormányzásba beavatkozva visszatéríti a járművet a helyes irányába.

 • Ráfutásos balesetet megelőző rendszer gyalogos-felismeréssel (FCA).

  Az FCA olyan fejlett, aktív biztonsági rendszer, amely figyelmezteti a vezetőt a vészhelyzetekre, és szükség esetén önállóan működteti a fékrendszert. A rendszer 8 km/órától aktív; képes a járművek, a gyalogosok és a kerékpárosok észlelésére.

 • Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer (FCW).

  A multifunkciós kamera figyeli az i10 és az előtte haladó jármű közötti távolságot. Ha ütközés veszélyét észleli, fény- és hangjelzéssel figyelmeztet.

 • Vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAW).

  Amennyiben a rendszer fáradtságra vagy figyelemelterelésre utaló viselkedést észlel, hangjelzéssel, valamint pihenőt javasló üzenettel figyelmezteti Önt.

 • Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés (LVDA).

  A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

A rendszer észleli a szemből érkező, illetve előttünk haladó járműveket, és szükség esetén automatikusan tompított világításra vált. Amikor a berendezés már nem érzékel járművet, automatikusan visszakapcsolja a távolsági világítást, ezzel optimalizálva a látási viszonyokat.

Hátsó ülés foglaltság riasztás

Észleli, ha elindulás előtt kinyitották vagy becsukták valamelyik hátsó oldalajtót, majd érkezés után, kiszálláskor figyelmezteti a vezetőt, hogy ellenőrizze a hátsó ülést.

Ismerje meg még részletesebben a Hyundai i10-est.

N Line – rendkívül sportos élmény.

Emelje új szintre autója megjelenését a nagyteljesítményű N modellcsaládtól kölcsönzött, látványos stíluselemekkel. A Hyundai 10 N Line exkluzív formai megoldásai mellett sportosabb vezetési élményt, valamint opcióként rendelhető nagyteljesítményű, 100 lóerős erőforrást is kínál.

Külső
Dinamikus, határozott. Akármerről nézzük.

Egyetlen pillantás elég, hogy felfedezzük a Hyundai i10 N Line motorsportos kötődését. A modell külső formavilágát olyan, módosított elemek határozzák meg, mint az exkluzív N lökhárító és hűtőmaszk, amelyek az úttörő i30 N hangulatát idéző, dinamikus megjelenést eredményeznek. A lendületes rajzolatú, átlósan kialakított, LED-es nappali világítás még erőteljesebbé teszi az i10 N Line kiállását, és az új, exkluzív 16 colos könnyűfém keréktárcsákkal együtt kihangsúlyozzák a modell sportos hangvételét.

360

360°

N Line lökhárító és hűtőmaszk.

Az agresszív módosításokon átesett orr sportos lökhárítót és lökhárító betétet kapott, a változásokat piros díszítőelemekkel ellátott, egyedi N Line hűtőmaszk koronázza meg.

Egyedi LED-es nappali világítás.

Az átlósan elhelyezett LED-es nappali világítás és az átrajzolt MFR LED-es fényszórók nappal és éjjel egyaránt erőteljes, sportos hatást keltenek.

Merész, előremutató fényrajzolat.

A módosított megjelenésű LED-es hátsó lámpatest még dinamikusabb képet mutat, és még jobban látható.

N Line C-oszlop.

Az egyedi, X alakú C-oszlopot piros i10 logó díszíti, újabb utalásként arra, hogy egy rendkívül sportos hangulatú kivitellel van dolgunk.

Alakítsa ízlése szerint.

Az egyedi megjelenés záloga a hatféle karosszériaszín, amelyek mellé opcióként kéttónusú fekete tetőlemez kérhető.

A választás ereje.

Élje át a sportosság minden eddiginél magasabb szintjét.

Foglaljon helyet az i10 N Line igényesebb utasterében, és máris megérintik a modell motorsportos gyökerei. Az exkluzív N Line kormánykerék és sebességváltó megjelenését a fekete kivitelű műszerfalon elhelyezett piros szellőzőgyűrűk teszik még intenzívebbé. A sportos ülések a testet jobban megtámasztva segítik elő a dinamikus vezetést; átdolgozott, három piros sávval díszített szövetkárpitozásuk dinamikus, új mintázatot és kontrasztos piros öltéseket kapott.

Bőr N Line kormánykerék.

Az N Line kormánykereket kontrasztos piros cérnával varrott, perforált bőr borítja; küllői sportos, fémhatású felületkezelést kaptak.

Dinamikus piros dekorrészletek.

Az utastérben dinamikus, piros légbeömlő keretek, valamint kontrasztos, piros öltésekkel varrott, új hármas piros sávval díszített, új mintázatú sportülések fogadják az utasokat.

Sportos fémpedálok

A dinamikus vezetési élményt sportos fém pedálok teszik még hangsúlyosabbá. A szálcsiszolt fém felületen csúszásgátló gumibetétek segítik a pontos pedálkezelést.

Sportos N Line sebességváltó.

Az N Line sebességváltó sportos fém dekorrészletekkel, piros versenysávval és bőrbetétekkel biztosít jobb fogást és még intenzívebb versenyhangulatot.

Menetteljesítmények
Emelje új szintre a vezetés élményét az N Line menetdinamikával.

Az i10 N Line a modellcsalád egyetlen tagja, amely az 1.0 literes T-GDi benzinmotorral is megrendelhető. A háromhengeres erőforrás legnagyobb teljesítménye 100 lóerő, maximális forgatónyomatéka 172 Nm. A modell másik erőforrása: az 1,2 literes, négyhengeres MPI benzinmotor 84 lóerős, legnagyobb forgatónyomatéka 118 Nm. Mindkét motor ötfokozatú kézi sebességváltóval rendelhető. Emellett a sportos 1.0 T-GDi motorhoz egyedi hangolású felfüggesztés és kormánymű társul, amelyek még dinamikusabb vezetési élményt, még közvetlenebb irányíthatóságot biztosítanak.

1.0 T-GDi benzinmotor

Az i10 N Line-hoz rendelhető, háromhengeres T-GDi erőforrás 4500/perc fordulatszámon adja le 74 kW (100 LE) csúcsteljesítményét.

Fedezze fel a Hyundai i10-et.

Keltsen lenyűgöző benyomást. Mindkét irányból.

A vadonatúj Hyundai i10 lágy vonalú, izmos karosszériája sportos, műszaki jellegű megjelenést kölcsönöz az autónak, maximális belső helykínálat mellett. A precíz teljesítmény és az inspiráló megjelenés ezen egyensúlya érvényesül a vadonatúj i10-hez kínált eredeti Hyundai tartozékok kínálatában is.

LED csomagtartó és csomagtérajtó világítás.

Soha többé nem kell tapogatóznia, ha keres valamit a sötétben. És attól sem kell félnie, hogy belelép valamibe. A LED-es csomagtartó és csomagtérajtó világítás az ajtó felnyitásakor azonnal felgyullad. Tökéletes látási viszonyok a csomagtartóban és az autó mögött.

Matricacsomag, Sportcsík

A motorháztetőre és a tetőre rögzíthető, látványos Racing sávok álló helyzetben is a sebesség érzetét keltik: tegye még sportosabbá autója megjelenését. A fényes fehér, matt fekete vagy tengerkék színben elérhető karosszéria matricák tökéletesen illeszkednek a Hyundai i10 idomaihoz.

Velúr padlószőnyeg

Amilyen remekül néz ki, olyan strapabíró a kiváló minőségű velúr padlószőnyeg. A lábtérbe tökéletesen illeszkedő szőnyegeket az első sorban az i10 logója díszíti. A szőnyegeket a rögzítőpontokhoz illeszthetjük, hátoldaluk csúszásgátló kialakítású.

Sítlus
Apró extrák. Hatalmas különbség.

Az i10 optikai kiegészítőinek magával ragadó választékával kiemelkedhet a tömegből. A színpompás optikai csomagoktól kezdve a sportos matricákon át a ragyogó LED-es fényforrásokig tegye egyedivé autója megjelenését, és játsszon nagyban!

Külső optikai csomag.

Ne féljen különbözni. Optikai csomagjainkkal kiélheti személyes kreativitását. Válogasson a tartozékok között, válassza ki kedvenc színét, és szabja teljes mértékben saját ízléséhez autóját. Az oldalsó küszöbtoldatok, illetve a csomagtérfedélre és a hátsó lökhárítóra illeszthető díszítősáv Tomato Red, Aqua Turquoise és Phantom Black árnyalatokban elérhető. Kombinálja kedve szerint az egyedi elemeket, vagy vásárolja meg az egész csomagot. Ahogy Önnek tetszik.

Külső tükörház-borítás.

A külső tükörház-borítás lenyűgöző részletekkel és színfoltokkal gazdagítja az i10 külső megjelenését. A külső optikai csomagokkal pontosan megegyező színekben választható.

Hyundai i10 első lámpa díszítőkeret.

A dinamikus új LED-es nappali világítás színes keretével különösen sportossá teheti az i10 megjelenését.

Matricacsomag, Sport sávok és Speed sávok.

A látványos Sport sávozás kihangsúlyozza az autó plasztikus alsó karaktervonalát.

Légbeömlő díszítőkeret.

Tegye egyedivé az i10 kerek légbeömlő rostélyait a háromféle színben elérhető, látványos díszítőkeretekkel.

Védelem
Védelemben nagyok vagyunk.

A vadonatúj i10 nyári napsütésben, téli havazásban egyformán kiváló társ a városi és országúti közlekedésben. Bármerre viszi is az útja, az eredeti Hyundai tartozékok stílusos és praktikus megoldásokkal gondoskodnak arról, hogy autója hosszú időre megőrizze újkori állapotát.

Négyévszakos szőnyegek szürke díszítéssel

A tartós, könnyen tisztítható padlószőnyegek a legszélsőségesebb időjárásban, a legélvezetesebb kalandok során is hatékonyan és hiánytalanul óvnak a nedvesség, a sár és a homok ellen.

Csomagtér tálca.

Kerti szerszámoktól a kisállatokig: néha muszáj piszkos, nedves dolgokat szállítanunk. Ezzel a megemelt peremének köszönhetően tökéletesen vízhatlan, tartós és csúszásmentes tálcával ilyenkor is tisztán tarthatja a csomagteret.

Megfordítható csomagtér szőnyeg.

A kétoldalas csomagtér szőnyeg egyik oldalát kiváló minőségű, puha velúr, a másikat strapabíró, könnyen tisztítható, csúszásgátló felület borítja.

Sárfogó készlet.

Ezek a kecses, egyedi kialakítású sárfogók rossz időben, úton és terepen egyaránt óvják a fenéklemezt, a küszöböket és az ajtókat.

Keréktárcsák
Merész keréktárcsák gazdag választéka.

A szépséges és funkcionális könnyűfém keréktárcsák feledhetetlen első benyomást tesznek mindenkire. Tegye még élvezetesebbé az utazást a Hyundai legmagasabb minőségi normái szerint tervezett és gyártott merészebb, nagyobb keréktárcsákkal.

Naju 15"
Paju 16"

15“ Naju könnyűfém keréktárcsa, fekete.

6.0Jx15, alkalmas 185/55 R15 abroncsokhoz.

15" Naju könnyűfém keréktárcsa, grafitszürke.

6.0Jx15, alkalmas 185/55 R15 abroncsokhoz.

15“ Naju könnyűfém keréktárcsa, ezüst.

6.0Jx15, alkalmas 185/55 R15 abroncsokhoz.

16“ Paju könnyűfém keréktárcsa, kéttónusú.

6.5Jx16, alkalmas 195/45 R16 abroncsokhoz.

16“ Paju könnyűfém keréktárcsa, grafitszürke.

16" öt duplaküllős könnyűfém keréktárcsa, grafitszürke,6.5Jx16, alkalmas 195/45 R16 abroncsokhoz.

16“ Paju könnyűfém keréktárcsa, ezüst.

16" öt duplaküllős könnyűfém keréktárcsa, ezüst,

Kattintson, és rátalál.

Több információra van szüksége? A legjobb helyen jár! Töltse le az i10 modellre vonatkozó hasznos információkat.