Az elektromos Streamliner.

Az összetéveszthetetlenül kecses, semmihez sem fogható vadonatúj IONIQ 6 az elektromos mobilitás új korszakát rajzolja ki. Streamliner formavilága és tudatosan, oltalmazó selyemgubóként kialakított belső tere olyan személyre szabott, rugalmasan alakítható környezetet biztosít, amely újraalkotja az utazás élményét.

Háromszoros győzelem az IONIQ 6 számára a 2023-as World Car Awardson.

Az IONIQ 6 hármas győzelmet aratott a 2023-as World Car Awardson, és elnyerte a következő díjakat: "A Világ Év Autója", "A Világ Év Elektromos Járműve" és "A Világ Év Autóipari Formaterve". Az IONIQ 6-ot a 100 autóipari újságíróból álló zsűri az erős érzelmi vonzerő, az aerodinamikus formatervezés és a belső tér ésszerű, tudatos kialakításának kombinációjáért ismerte el. Ezzel a győzelemmel a Hyundai IONIQ 6 az IONIQ 5 2022-ben elért kitűnő eredményét ismételte meg.

Az ultragyors töltés és az extrém hosszú hatótávolság párosa.

Gyorsabb töltésének és kecsesebb stílusának köszönhetően az IONIQ 6 új távlatokat nyit meg Ön előtt. A mobilitási szükségletekhez és a kívánt teljesítményhez igazodva az IONIQ 6 kétféle akkumulátor-kapacitással, illetve hátsó- vagy összkerékhajtással választható. Az innovatív 800V-os akkumulátor rendszer jóvoltából Ön is átélheti a villámgyors töltés rugalmas luxusát: így a lehető legkevesebb időt kell a töltőre csatlakoztatva töltenie.

Akár 614 km hatótávolság.

A rendkívül alacsony, mindössze 0,21-es közegellenállási együtthatónak és az élvonalbeli elektromos hajtási rendszernek köszönhetően az IONIQ 6 hatótávolsága elérheti a 614 km-t.*

Ultragyors töltés.

Töltsön kevesebb időt töltéssel. Az innovatív 800V-os akkumulátor rendszer a ma elérhető egyik leggyorsabb töltési folyamatot teszi lehetővé: mindössze 15 perc alatt 351 km-re elegendő energiát vehet magához az autó!

Élvezze a lenyűgöző gyorsulást.

Készüljön fel a nem e világi menetteljesítményekre. Az IONIQ 6 mindössze 5,1 mp alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/óra sebességre (összkerékhajtású modell, 77,4 kWh-os, nagy hatótávolságú akkumulátorral.)

Tegye egyedivé a vezetés élményét.

Módosítsa kedve és igényei szerint a kormányérzetet, a teljesítményszintet, a gázpedál érzékenységét, illetve - összkerékhajtású kivitelekben - a hajtási módozatot.

Tér. Stílus. Kifinomultság.

Fedezze fel a személyre szabott komfort új szintjét. Az IONIQ 6 gubószerűen kialakított belső terében soha nem tapasztalt utazási élmény vár Önre. A Hyundai új elektromosjármű-platformja lehetővé tette, hogy tervezőink megnyújtsák a modell utasterét, és ezzel optimális lábteret, illetve térérzetet biztosítsanak. A kétszínű környezeti hangulatvilágítás olyan pihentető, komfortos légkört teremt, amelyet bármikor pillanatnyi hangulatához igazíthat.

Kifinomult Streamliner.

A Prophecy elektromos tanulmányautóval megelőlegezett, kecsesen lejtő tetővonal és a Streamliner kialakítás még sportosabbá teszi a különleges elektromos szedán dinamizmusát.

Környezetbarát anyagok.

Az utastérben öko-bőrt, PET-palackokból készített szövetkárpitot, illetve újrahasznosított halászhálókból gyártott szőnyegeket találunk, míg a nyersanyagok egy részét cukornádból nyerték ki.

A repülés ihlette hátsó légterelő.

Az elliptikus szárnyat mintázó hátsó légterelő üvegszerű, átlátszó anyagokból készült, amelyek kihangsúlyozzák a modell egyedi LED-es karaktervilágítását.

Korszakalkotó technológia a fokozott biztonságért és kényelemért.

Az IONIQ 6 az egyedülálló, ötletes és élvezetesen használható, ultramodern kényelmi, biztonsági és kapcsolódási funkciók széles választékával újraalkotja a mobilitás fogalmát.

Digitális külső visszapillantó tükrök.

Az opcióként rendelhető digitális külső visszapillantó tükrök kamerával és az utastérben elhelyezett monitorral váltják ki a hagyományos optikai tükröket. Ez jobb látási viszonyokat és kedvezőbb légellenállást eredményez.

Autonóm vezetési technológia.

Az IONIQ 6 2. szintű autonóm vezetési technológiával rendelkezik. Az erre szolgáló Második szintű Autópálya asszisztens funkció szabályozza a jármű sebességét és követési távolságát, és támogatja a sávváltást.

Többpontos Bluetooth kapcsolódás.

Egyszerre akár két készülék is csatlakoztatható Bluetooth-on keresztül, így a felhasználók könnyedén válthatnak a zenék között.

Pihenőfotelek.

Helyezze magát kényelembe. Az első ülések nyolc irányban állíthatók, és egyetlen mozdulattal teljesen sík alvópozícióba fektethetők.

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, az IONIQ 6 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. A normál gyártói garancián túlmenően nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorra 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

Kifinomult Streamliner.

Az elektromos mobilitás új korszakát kirajzoló IONIQ 6 kecsesen lejtő Streamliner kialakításának meghatározó stíluselemei kihangsúlyozzák a különleges elektromos szedán dinamikus takarékosságát. Az egyszerű, mégis érzéki ívekből felépülő, áramvonalas forma a Prophecy elektromos tanulmányautóban gyökerezik.

Az IONIQ 6-ban érzelmi síkon találkozik egymással a funkcionalitás és az esztétikum.
- SangYup Lee alelnök, a Hyundai formatervezési központjának igazgatója ,