Nagyobb és merészebb elektromos mobilitás.

Futurisztikus, újszerű megjelenés, dinamikusabb kiállás, még tágasabb belső tér: az elődjénél nagyobb, merészebb tisztán elektromos szabadidőjármű minden kalandra készen áll; élvonalbeli, intelligens technológiák sora mellett a kategória egyik legjobb elektromos hatótávolságát kínálja. Autózzon elektromosan, stílusosan, és kompromisszumok nélkül!

Még több hely, még több lehetőség.

A vadonatúj KONA fejlesztésekor a Hyundai szokatlan utat választott: először az akkumulátoros elektromos változatot készítettük el, és ennek az innovatív szemléletnek a szépsége minden szögből érvényesül. A kecsesen megformált KONA Electric letisztult, karakteres orrkialakítása és áramvonalas, lendületes vonalai kihangsúlyozzák a modell futurisztikus formatervét. A KONA nagyobb és merészebb lett: a vadonatúj szabadidőjármű megnövelt méretei még robusztusabbá teszik ikonikus formai karakterét.

Karakteres formaterv.

A letisztult, jellegzetes orrkialakítást pixeles kialakítású Seamless Horizon világítás teszi még hangsúlyosabbá. A motorházfedél teljes szélességében húzódó fényív még dinamikusabb kiállást kölcsönöz az autónak.

Stílusos és tágas.

A lehető legtágasabb belső tér érdekében a KONA Electric továbbfejlődött: szélesebb és hosszabb lett, a második üléssoron bőséges láb- és válltér várja az utasokat.

Fejlett, intelligens technológiák.

A KONA Electric ultramodern, intelligens technológiák lenyűgöző portfolióját kínálja, új mércét állítva a városi szabadidőjárművek szegmensében. Élvezze a legmodernebb kapcsolódási és ötletes kényelmi funkciókat, amelyeket élvonalbeli biztonsági jellemzők, valamint fejlett vezetőtámogató rendszerek egészítenek ki. A KONA az első olyan Hyundai modell, amely megkapta az új online fedélzeti navigációs vezetői környezetet, amely új generációs vezeték nélküli szoftverfrissítést (OTA) kínál. A Hyundai digitális kulcsot a vadonatúj KONA modell vezeti be Európában.

Head-up display.

A head-up display biztonságossá tesz minden utat: információkat - például navigációs irányokat vagy figyelmeztetéseket - vetít közvetlenül az Ön szeme elé.

Autonóm vezetés a fokozott biztonságért.

Az autó autópálya asszisztens 2.0 funkciója 2. szintű autonóm vezetési képességet jelent: a technológia szabályozza a jármű sebességét és követési távolságát, valamint támogatja a sávváltást.

Még divatosabb, még merészebb megjelenés.

A vadonatúj KONA kecses külső vonalait az elektromos járművek jellemzőiből kiindulva alakítottuk ki: így kapott letisztult, áramvonalas orrkialakítást Seamless Horizon lámpával és lendületes vonalakkal társítottuk. Azonban a KONA Electric futurisztikus megjelenése ellenére ízig-vérig szabadidőjármű, azok minden előnyével.

Futurisztikus dizájn.
Kecses és kifinomult.

A kecses vonalakkal és futurisztikus karakterrel felvértezett KONA Electric sportos karakterét fényezett kerékív-burkolat tükrözi, kapcsolatot teremtve az első generációs KONA ikonikus formavilágával.

360

360°

Pixeles kialakítású Seamless Horizon világítás.

A letisztult, jellegzetes orrészt egyedülálló, pixeles kialakítású Seamless Horizon világítás teszi még hangsúlyosabbá. A gépházfedél teljes szélességében húzódó, elegáns fényív markánsabb kiállást kölcsönöz az autónak.

Dinamikus körvonalak.

A KONA Electric dinamikus dizájnját a karosszéria színére fényezett, hangsúlyos kerékív-burkolatok teszik még erőteljesebbé. Ezek a burkolatok elöl és hátul egyaránt magukban foglalják a lámpatesteket, ami robusztusabb megjelenést eredményez. Az átlósan megtört, parametrikus felületek jól harmonizálnak az övvonalon keresztül haladó, selyemfényű krómdíszítésekkel.

Válassza ki saját stílusát.

Felszereltségi szinttől függően háromféle, divatos keréktárcsa-dizájn közül választhat: a 17" kéttónusú Carbon Gray könnyűfém keréktárcsa mellett kétféle 19" kéttónusú Glossy Black könnyűfém keréktárcsa áll rendelkezésre.

Forduljon a fény felé!

A karakteres kialakítású dupla fényszóró teljes LED-es projektoros lámpatesteit az első lökhárítóba integrálták; ez az első gépházfedélen körbefutó Seamless Horizon világítással együtt látványos fénykaraktert eredményez.

Seamless Horizon hátsó LED-es fénykarakter.

Az egységes összhatás érdekében hátul ismétlődik az elöl alkalmazott, pixeles kialakítású Seamless Horizon világítás. Ennek egyedi LED-es fénykaraktere semmihez sem fogható megjelenést kölcsönöz a KONA Electric modellnek.

Aktív légterelő lamella.

Az első lökhárítóba integrált aktív csappantyú még modernebb megjelenést kölcsönöz az orrnak. Zárt helyzetében javítja a légellenállást és csökkenti az energiafogyasztást, nyitva pedig levegőt vezet a hűtést igénylő komponensekhez.

Maximális helykihasználás.
Kényelem és stílus.

A lehető legtágasabb belső tér érdekében a KONA Electric továbbfejlődött: szélesebb és hosszabb lett, a második üléssoron bőséges láb- és válltér várja az utasokat. A padlóalagút nélkül kialakított, teljesen sík padló még jobb térérzetet eredményez.

Ragyogó színek. Tágas belső tér.

Élénk belső színek és színcsomagok segítenek még hangsúlyosabbá tenni a KONA Electric belső terének tágasságát.

Dőljön hátra, és pihenjen.

Még kényelmesebb ülések, még tágasabb belső tér: a KONA Electric hajtáslánca nem igényel padlóalagutat, ezért teljesen sík lehetett a padló. Az ív nélküli kialakítású hátsó üléspad bőséges férőhelyet kínál, és optikailag még tágasabbá teszi a belső teret.

Tágas belső tér.

A modern élet kihívásaira tervezett KONA Electric rengeteg helyen kínál Önnek, utasainak és csomagjaiknak. Az eddigieknél is nagyobb és merészebb szabadidőjármű tágas belső terével minden kalandra felkészült.

 • Dőljön hátra, és lazítson!

  Az opcióként rendelhető első sori komfortülések optimalizált nyomáspontokon támasztják alá a testet, így a "súlytalanság" érzését keltik, így segítve elő a pihenést egy-egy hosszabb utazás során.

 • Bőséges, praktikus tárolási lehetőségek.

  A tágas vezetői környezet meghatározó jellemzője, hogy az elektronikus (shift-by-wire) sebességváltó kar a padlókonzolról a kormányoszlopra költözött, így extra tárolóhely szabadult fel az első ülések között.

 • Elforgatható pohártartók.

  A padlókonzolon ötletes, elforgatható pohártartókat találunk: ezek használaton kívül eltüntethetők, még több tárolóhelyet szabadítva fel az ülések között.

Tágas, jól variálható csomagtartó.

Ami a szállítást illeti, a KONA Electric bőséges helyet kínál: 466 literes (VDA) csomagtartója 30 százalékkal tágasabb, mint az elődmodellé volt. Ráadásul könnyen variálható: másodpercek alatt ledöntheti a hátsó üléseket, anélkül, hogy ki kellene venni a fejtámaszokat. Az üléseket lehajtva pedig 1300 literes csomagtartót kapunk - optimális egy hétvégi kiránduláshoz, vagy egészen nagy dobozok szállításához.

Széles határok között állítható, lehajtható ülések.

A 40:20:40 arányban osztva dönthető ülések kiemelkedő variálhatóságot eredményeznek. A középső elemet lehajtva négy utast és négy pár sílécet szállíthat.

Még tágasabb, még jobban variálható csomagtartó.

Alaphelyzetben 466 liter áll rendelkezésére: ez 30%-kal több, mint az előző generációs KONA Electric esetében.

Elülső csomagtér.

Ahol más autókban a benzinmotort találnánk, ott egy 27 literes kiegészítő csomagtartót alakítottunk ki.

Alakítsa kedvére.
Az Ön autója. Az Ön színei.

Engedje érvényesülni személyiségét. Az igényeinek leginkább megfelelő modelltől és felszereltségi szinttől függően karosszériaszínek széles kínálatából válogatva - akár kéttónusú tetővel kiegészítve - teheti egyedivé a KONA Electric megjelenését.

A választás ereje.

Ismerje meg részletesen a KONA Electric modellt.

Új mércét állít.

A KONA Electric ultramodern, intelligens technológiáinak lenyűgöző kínálatával új mércét állít a városi szabadidőjárművek szegmensében. Élvezze a legmodernebb kapcsolódási és ötletes kényelmi funkciókat, amelyeket élvonalbeli biztonsági jellemzők, valamint fejlett vezetőtámogató rendszerek egészítenek ki.

Technológia
Fedezze fel az élvonalbeli megoldásokat.

Dupla panoráma kijelző.

Az elegánsan ívelt panoráma kijelzőt két integrált képernyő alkotja: a 12,3 colos infotainment érintőképernyő és a szintén 12,3 colos digitális műszeregység együtt ultramodern hatást kelt, és ösztönös kezelhetőséget biztosít.

Projektoros head-up display.

A projektoros head-up display biztonságossá tesz minden utat, mivel közvetlenül a vezető látómezejébe vetíti az információkat - például a navigációs irányokat vagy a figyelmeztetéseket.

Elektromos jármű útvonaltervező és töltőállomás-kereső.

Megnyugtató érzés tudni, hogy hol fogja legközelebb tölteni autóját. Adja meg úti célját, és a navigációs rendszer automatikusan megjeleníti az útvonal mentén található töltőpontokat.¹

Az elektromos közlekedés új hangja.

A Hyundai aktív EV hanggenerátor és a BOSE audiorendszer az utastérhez igazított, virtuális menethangot biztosít. A hangzást számos tényező - pl. menetsebesség, forgatónyomaték, gyorsulás mértéke - befolyásolja.

Digitális kapcsolódás
Magasabb szintre emeli a kapcsolódást.

A KONA Electric a kapcsolódás minden eddiginél magasabb szintjét képviseli, hála a Hyundai online fedélzeti navigációs vezetői környezetének (Connected Car Navigation Cockpit, ccNC). Ez az új generációs infotainment rendszer fejlett grafikus megjelenítést és a kijelzők teljes körű összehangolását kínálja. A ccNC a legújabb Bluelink verziót alkalmazza, amely támogatja a teljes körű vezeték nélküli (OTA) szoftverfrissítést. A még kényelmesebb használat érdekében a KONA Electric a Hyundai Digital Key 2 Touch² digitális kulcs funkció révén akár okostelefonon vagy Apple Watch okosórán³ keresztül is zárható, nyitható vagy indítható.

Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódás és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

Mindig a legújabb szoftverek OTA vezeték nélküli frissítéssel.

A vezeték nélküli (OTA) szoftverfrissítések jóvoltából mindig az aktuális elérhető legjobb teljesítményt, legújabb szolgáltatásokat veheti igénybe.

Hyundai Digital Key 2 Touch.

Az új Hyundai Digital Key 2 Touch digitális kulcs funkció jóvoltából okostelefonjával nyithatja és zárhatja az ajtókat, valamint - a telefont a vezeték nélküli töltőfelületre helyezve - elindíthatja az autót.

Biztonság
Élvonalbeli intelligens technológiák.

A KONA Electric az élvonalbeli fejlett vezetőtámogató rendszer: a Hyundai SmartSense legújabb generációját alkalmazza. Ez most először tartalmazza az autópálya asszisztens 2.0 funkciót, amely két fejlett technológiát: a sávkövető rendszert és a navigációs alapú adaptív sebességtartó automatikát kombinál. A rendszer érzékelők és navigációs térképadatok felhasználásával támogatja az autonóm vezetést. A szolgáltatás aktív sebességtartó automatika esetén képes önállóan módosítani a jármű sebességét, valamint megelőzni a lassabb járműveket.

Autópálya asszisztens (HDA 2.0)

A KONA Electric autópálya asszisztens 2.0 funkciója érzékelők és navigációs térképadatok segítségével biztosít 2. szintű autonóm vezetést.

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer 2.0 (FCA 2.0).

A funkció kritikus helyzetekben fokozott biztonságot szavatol: aktív elkormányzással képes megelőzni az ütközést kereszteződésen történő áthaladás során, illetve sávváltáskor a szemből jövő, illetve a szomszédos sávban haladó járművekkel.

Holttérfigyelő monitor (BVM)

A digitális műszeregység képernyőjén megjelenítheti a KONA Electric bal és jobb oldalán haladó forgalom képét. A kamerákat sávváltáskor az irányjelző működtetése aktiválja.

 • Távirányításos, automatikus beparkoló rendszer

  Az RSPA funkció segítségével a legszűkebb helyre is egyszerűen beparkolhat. Az autó mellett állva, az intelligens kulcson található gombok segítségével mozgathatja előre és hátra a KONA Electric szabadidőjárművet⁵.

 • Tolatási manőver során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA-R)

  Ha a tolatókamera vagy a tolatóradarok segítségével akadályt észlel, a PCA rendszer figyelmeztető jelzést ad le, valamint szükség esetén működésbe hozza a fékeket, így kerülve el az ütközést⁵.

 • Utastéri kamera (ICC)

  A rendszer utastéri kamera segítségével elemzi a vezető arcát, és amennyiben álmosságra vagy gondatlan viselkedésre utaló jeleket észlel, vizuális riasztással és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt⁵.

 • Kereszteződésben történő kanyarodás során ütközésre figyelmeztető rendszer (FCA-JT)

  Az autó előtti útszakaszt kamerával és radarral pásztázó rendszer automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes. Ha kereszteződésben balra, nagy ívben kanyarodunk, a rendszer lefékez, amennyiben szemből közeledő járművet észlel⁵.

 • Holttéri ütközésre figyelmeztető rendszer (BCW)

  A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett radarral dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha a KONA holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést⁵.

 • Sávtartó rendszer (LKA)

  A rendszer az elülső kamera segítségével felügyeli az útfelfestéseket. Amennyiben a jármű a vezető szándéka ellenére elhagyja a sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja a vezetőt, majd a kormányzásba beavatkozva visszatéríti a járművet a helyes irányba⁵.

 • Aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA)

  Ha nehezen belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csupán figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi a KONA Electric szabadidőjárművet⁵.

Komfort
Intelligens technológiával a fenntartható elektromobilitási életstílusért.

A KONA Electric olyan ötletes kényelmi funkciók és élvonalbeli intelligens technológiák széles választékával rendelkezik, amelyek nem csak egyedülállóak, de élvezetesen is használhatók. A modell emellett innovatív V2L funkciójának köszönhetően a fenntartható elektromobilitási életstílust is támogatja: a felhasználók bármilyen elektromos berendezést (pl. elektromos kerékpár, elektromos robogó vagy kempingfelszerelés) tölthetnek a járműről; akár menet közben, akár álló helyzetben.

Járműből a fogyasztóra (V2L) technológia.

A fedélzeti 230 voltos aljzatról vagy a kétirányú töltést támogató külső töltő csatlakozóról tetszőleges készüléket tölthet vagy működtethet akár 3,6 kW teljesítménnyel.

Intelligens elektromos csomagtérajtó mozgatás.

A könnyed pakolás öröme. Az intelligens csomagtérajtó automatikusan felnyílik, amennyiben az érzékelők legalább három másodpercen át érzékelik a kulcs jelenlétét. Ráadásul a csomagtérajtó nyitási magasságát igényei szerint állíthatja be.

Ismerje meg részletesen a KONA Electric modellt.

¹ Az elektromos jármű útvonaltervező funkció a Hyundai által, különböző forrásokból gyűjtött információk alapján, a lehető legnagyobb pontossággal jeleníti meg az eredményeket. Figyelem: a szolgáltatás csak javaslatot tesz, a találatok nem minden esetben tükrözik az aktuális menethelyzetet. A tényleges menethelyzetek egy sor tényezőtől függenek, pl. az akkumulátor elinduláskori töltöttségi szintje, a forgalomba helyezést követően felszerelt tartozékok száma és jellege, az időjárási körülmények, a vezetési stílus, vagy a jármű terhelése. Figyelem: nem garantálható, hogy a javaslatokban megjelenő töltőpontok az érkezés pillanatában elérhetők lesznek. A szolgáltatásra kizárólag a törvény által előírt mértékben vállalunk garanciát.

² A Hyundai Digital Key 2 Touch digitális kulcs nem minden országban elérhető.  

³ A Hyundai Digital Key 2 Touch digitális kulcs funkció használatához kompatibilis mobil készülékre, a Bluelink alkalmazás telepítésére, valamint aktív Bluelink előfizetésre van szükség. A szolgáltatás jellemzői, az alkalmazás, valamint a műszaki adatok változhatnak. Az oldalon látható okostelefon és képernyő csak illusztrációként szolgál. További tájékoztatás a Felhasználói kézikönyvben, valamint a Bluelink felhasználási feltételeiben. Mobiltelefonjának kompatibilitását itt ellenőrizheti: Apple  Google  Samsung

⁴ A funkció használatához aktív Bluelink® előfizetésre, valamint aktív Amazon Music előfizetésre (Prime vagy Unlimited) van szükség. Az Amazon, az Amazon Music, valamint az ezekhez kapcsolódó logók és animált védjegyek az Amazon.co, Inc. vagy társvállalatainak bejegyzett védjegyei.

⁵ A videón a Hyundai i20 modell látható, a biztonsági rendszerek ugyanazok. 

Az elektromos teljesítmény új szintje.

A KONA Electric gondosan összehangolt alkotóelemekből álló hajtáslánca kiemelkedő vezethetőséget, gyors töltést és kiváló hatótávolságot kínál. Innovatív elektromos funkciói között említést érdemel az i-Pedál üzemmód, az akkumulátor előkondicionálás, valamint a regeneratív fékrendszer 2.0.

Menetteljesítmények
Válasszon teljesítményt és hatótávolságot.

Válasszon a mobilitási igényeinek és a teljesítménnyel szemben támasztott elvárásainak megfelelő motorteljesítményt, illetve hatótávolságot. A 48,4 kWh kapacitású akkumulátorral akár 377 kilométert tehet meg egy feltöltéssel. Vagy válassza a 65,4 kWh kapacitású akkumulátort, amely a kategória legkedvezőbb: akár 514 kilométeres hatótávolságát nyújtja¹.

Kategóriaelső hatótávolság.

A 65,4 kWh kapacitású, nagy hatótávolságú akkumulátorral felszerelt vadonatúj KONA Electric a kategóriában páratlan, 514 kilométert tehet meg egy feltöltéssel. (WLTP)

Gyors töltés.

Egyenáramú (DC) gyorstöltő (101 kW) használata esetén 15 perc alatt 162 kilométerre elegendő energiát vehet fel (65,4 kWh kapacitású akkumulátorral és 17” kerekekkel szerelt modell esetén).

Sportos gyorsítóképesség.

A KONA Electric dinamikusan gyorsít: a nagy hatótávolságú akkumulátorral és 17" kerekekkel szerelt verzió 7,8 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára.

Gyors töltés
Normál töltés

Nagy hatótávolságú akkumulátor.²

A nagy hatótávolságú (65,4 kWh) akkumulátorral, elsőkerékhajtással és 17" keréktárcsákkal szerelt KONA Electric akkumulátora a következő töltési időkre képes:101 kW egyenáramú gyorstöltő állomásról: 41 perc alatt tölthető 10-ről 80 %-ra.15 percnyi töltéssel 162 km-re elegendő energiát vehet fel.

Normál hatótávolságú akkumulátor.²

A normál hatótávolságú (48,4 kWh) akkumulátorral, elsőkerékhajtással és 17" keréktárcsákkal szerelt KONA Electric akkumulátora a következő töltési időkre képes:74 kW egyenáramú gyorstöltő állomásról: 41 perc alatt tölthető 10-ről 80 %-ra.15 percnyi töltéssel 114 km-re elegendő energiát vehet fel.

Nagy hatótávolságú akkumulátor.²

A KONA Electric 10,5 kW teljesítményű fedélzeti töltőberendezéssel (OBC) rendelkezik. Ha 11 kW-os otthoni fali töltőboxra vagy váltóáramú nyilvános töltőpontra (EU 3 fázisú, 230V) csatlakoztatjuk, a teljes feltöltés 6 órát és 25 percet vesz igénybe.

Normál hatótávolságú akkumulátor.²

A KONA Electric 10,5 kW teljesítményű fedélzeti töltőberendezéssel (OBC) rendelkezik. Ha 11 kW-os otthoni fali töltőboxra vagy váltóáramú nyilvános töltőpontra (EU 3 fázisú, 230V) csatlakoztatjuk, a teljes feltöltés 4 órát és 55 percet vesz igénybe.

Innovatív, intelligens technológiával a mindennapos elektromos közlekedésért.

A vadonatúj KONA Electric a díjnyertes Hyundai IONIQ 5 és IONIQ 6 villanyautóktól átvett technológiákat alkalmazza, így számos kiemelkedő jellemzővel rendelkezik. Ismerje meg a mindennapi elektromos közlekedést egyszerűbbé és problémamentessé tevő, intelligens technológiákat.

Milyen hosszú a napi ingázása?

Számolja ki az ingázási napok számát két töltés között a két akkumulátor kapacitással. (65.4 és 48.4 kWh akkumulátor kapacitás).

182 km

65.4 kWh

2

nap

töltések
között3

48.4 kWh

2

nap

töltések
között4

Ahogy a belső égésű motorok (ICE) üzemanyag-hatékonyságát számos tényező befolyásolja, a teljesen elektromos hatótávot az akkumulátor mérete, az Ön vezetési stílusa, a külső hőmérséklet és a szállított utasok száma is befolyásolják.


3 A 65,4 kWh akkumulátorral szerelt változat (2WD) maximális hatótávolsága 514 km a WLTP ciklus szerint. A tényleges hatótávolságot befolyásolhatják az útviszonyok, a vezetési stílus és a környezeti hőmérséklet.
4 A 48,4 kWh akkumulátorral szerelt változat maximális hatótávolsága 377 km a WLTP ciklus szerint. A tényleges hatótávolságot befolyásolhatják az útviszonyok, a vezetési stílus és a környezeti hőmérséklet.

i-Pedál.

A regeneratív fékrendszer erősségét a kormánykerék mögé szerelt fülekkel szabályozhatja: a rendszer a villanymotor(ok) segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort.

Akkumulátor előkondicionálás.

A KONA Electric képes menet közben automatikusan úgy szabályozni az akkumulátor hőmérsékletét, hogy az a navigációs útvonaltervezésben megadott töltőponthoz érve a töltéshez optimális szintre kerüljön.

Regeneratív fékrendszer 2.0

A regeneratív fékrendszer 2.0 segítségével a lehető legjobb hatótávolságot érheti el: a rendszer a villanymotor segítségével lassítja a KONA Electric szabadidőjárművet, és közben tölti az akkumulátort³.

¹ WLTP ciklus szerinti hatótávolság. A tényleges hatótávolságot befolyásolhatják az útviszonyok, a vezetési stílus és a környezeti hőmérséklet. Az érték a felszerelt abroncsok típusától is függ.

² A töltés időtartama az aktuális töltési körülmények - pl. töltő típusa és állapota, akkumulátor hőmérséklete, töltőponton mérhető környezeti hőmérséklet - függvényében változhat.

³ A 65,4 kWh akkumulátorral szerelt változat (2WD) maximális hatótávolsága 514 km a WLTP ciklus szerint. A tényleges hatótávolságot befolyásolhatják az útviszonyok, a vezetési stílus és a környezeti hőmérséklet.

⁴ A 48,4 kWh akkumulátorral szerelt változat maximális hatótávolsága 377 km a WLTP ciklus szerint. A tényleges hatótávolságot befolyásolhatják az útviszonyok, a vezetési stílus és a környezeti hőmérséklet. 

Találjon rá kedvenc KONA Electric szabadidőjárművére.

Ismerje meg a KONA Electric egyes kiviteleinek pontos felszereltségét, illetve árait. Már belépő kivitelében is bőséges alapfelszereltséget kínál: a Hyundai KONA az egyik leggazdagabban felszerelt városi szabadidőjármű a piacon.

Premium felszereltségi szint

 • •tTolatókamera (RVM)
 • •ti-Pedál + regeneratív fékrendszer 2.0
 • •tAutópálya asszisztens (HDA)
 • •tIntelligens sebességtartó automata (SCC / CC)
 • •tKarosszéria színére fényezett küszöbburkolatok
 • •tFull LED MFR fényszórók + LED-es hátsó lámpatest
 • •t40/20/40 arányban osztva dönthető hátsó ülések
 • •tIntelligens kulcs, indítógomb
 • •tKétzónás automata légkondicionáló
 • •tAkkumulátor előkondicionálás
 • •t12,3" digitális Supervision műszeregység.
 • • 12,3" navigációs képernyő telematikai funkciókkal
Állítsa össze autóját.

Style felszereltségi szint

 • •tHolttérfigyelő monitor (BVM)
 • •t360 fokos parkolókamera (SVM)
 • •tAktív holttérfigyelő rendszer (BCA/BCW)
 • •tAktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA)
 • •tKönnyűfém keréktárcsa 19"
 • •tSötétített hátsó oldalablakok
 • •tFényszórók: vetítőlencsés LED-es (tompított / távolsági)
 • •tLED-es első nappali világítás teljes szélességben (Seamless Horizon fényforrás)
 • •tLED-es irányjelzők (elöl/hátul)
 • •tElektromos állítású első ülések (vezető / első utas)
 • •tHead-up display, projektoros
 • • Környezeti hangulatvilágítás / elöl (64 konfigurálható szín)
Állítsa össze autóját.

N Line felszereltségi szint

 • 2024 elején érkezik.
 • •tExkluzív N Line első és hátsó lökhárítók
 • •tExkluzív 19" N Line könnyűfém keréktárcsák
 • •tN Line logók (elöl, hátul, oldalt)
 • •tN Line ülések (bőr / szövet kombináció)
 • •tPiros betétek, kontrasztos öltések
Tájékoztatást kérek
Méretek
Nagyobb és merészebb.

A KONA Electric a városi szabadidőjárművek (B-SUV) kategóriájának egyik legnagyobb képviselője lesz. Az előző generációs KONA-hoz képest az új modell minden irányban megnövelt méretekkel és egyedi arányokkal bír. A modell megnövelt külső méreteit és az elektromos modellváltozatból kiinduló általános felépítését kiaknázva tervezőink és mérnökeink megnövelték a helykínálatot, így a belső környezet a korábbinál is szélesebb spektrumon képes kiszolgálni az ügyfelek elvárásait.

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia. Nyolcéves akkumulátor-garancia.

Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

Ismerje meg részletesen a KONA Electric modellt.

Kattintson, és rátalál.

Több információra van szüksége? A legjobb helyen jár! Töltse le a vadonatúj KONA Electric modellekre vonatkozó hasznos információkat.